Carfax

Varje begagnad bil har en historia att berätta

essay writing service

Vad är en Carfax-rapport?

carfaxCARFAX är den mest pålitliga leverantören av fordonshistorik i världen. I över 30 år har CARFAX, med sina CARFAX-rapporter, hjälpt miljontals konsumenter att fatta bättre köpbeslut och undvika kostsamma och dolda problem när de köper begagnad bil. CARFAX fungerar som en neutral partner för konsumenterna, för CARFAX Trusted Dealers samt för partners från den privata och offentliga sektorn, med den gemensamma visionen att förbättra marknaden för begagnade bilar. Ingen begagnad bil i Sverige ska köpas utan att historiken först granskas med en CARFAX-rapport.

CARFAX samlar information om bilar i Sverige och över 20 andra länder i Europa, Nordamerika och Kanada. Informationen samlas in från tusentals partners, däribland olika nationella myndigheter, verkstäder, bilhandlare och försäkringsbolag.

Varje begagnad bil har en historia att berätta.
Vi berättar gärna historien om våra bilar.
Försäkra dig om att bilen du vill köpa är säker.
Upptäck dolda fel, allt ifrån mätarfusk till importstrul.

Alla bilar vi säljer och förmedlar lämnar vi en Carfax-rapport på. Vi gör det för att du som kund skall känna dig 100% säker på att den bilk du köper är den du tror det är, och skall lita på oss som säljare.

Vi vill gära att vi skall vara ditt förstahandsval av bilhandlare även nästa gång ni skall köpa en bil. Därför tror vi på långa relationer och att du som kund skall vara nöjd när du åker från oss.

essay writer

Back to top