Finansiering

Vi hjälper dig med din bil finansiering

essay writing service 

VÄGEN TILL RÄTT BILFINANSIERING

 

AVBETALNING ELLER FÖRETAGSLEASING?

Vi hjälper dig att hitta den mest förmånliga finansieringen för Dig eller Ditt företag. Vi har all den kunskap och erfarenhet som behövs för att skräddarsy en lösning som innebär att Du slipper problem. Vi tänker långsiktigt och försätter Dig inte i situationer som innebär problem nästa gång Du byter bil.

AVBETALNING / PRIVATPERSON / FÖRETAGARE

Vi samarbetar med flera av landets största finansieringsbolag och banker, detta gör att vi kan erbjuda olika typer av avbetalning på alla våra bilar. Vi eftersträvar att kunna erbjuda en lägre ränta än din ordinarie bank. Företag kan finansiera hela beloppet.
Har du frågor tveka inte att höra av dig. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig svar så snart som möjligt. E:post: info@assarssonsbil.com eller på Tel: 013-122771 berettar vi mer hur vi kan hjälpa dig att finansiera din bil,

LEASING / FÖRETAGARE

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED LEASING?

När du har ett företag är det nästan alltid mer fördelaktigt att leasa än att köpa på avbetalning eller hyra. Fördelarna är ekonomiska. Du slipper att binda kapital i ditt fordon. Momsen är helt eller delvis avdragsgill, dessutom är hyran fullt avdragsgill. Ett köp med avbetalning påverkar inte balansen i bolaget. En leasing påverkar endast resultaträkningen.

VAD KOSTAR DET?

Din månadshyra beror på fordonets värde, handpenning och hyrestid. Det finns inget generellt krav på handpenning, utan vi gör en bedömning i varje enskilt fall. Du väljer själv om du vill ha fast eller rörlig ränta

HUR LÅNG ÄR LEASINGTIDEN?

Leasingtiden är 1-5 år och läggs alltid upp med restvärde. Kontraktet startas alltid den första i följande månad. Fakturan betalas i förskott. Vid det första ordinarie betalningstillfället tillkommer en uppläggningsavgift (495kr/595kr) enligt kontraktsvillkoren. Aviavgiften betalas vid varje inbetalning.

Naturligtvis finns det finansieringsbehov och specialupplägg som inte passar in i ramar och kategorier – kontakta oss med Dina behov och idéer så får vi använda vår kreativitet!

 

KONTAKTA OSS OM DU HAR FRÅGOR

LÖNELÖFTE

 

ecster_lanelofte

ladda-ned
CONSUMER BANK

Läs mer om Santanders Billån här

icabanken-billan-980x240

Back to top