Om oss

Lägg till din rubriktext här

 

 

Assar har mer än 10 års erfarenhet av försäljning.

Assar ser till att du som kund gör bästa möjliga bilaffär!

Välkommen till Assarssons Bil

JAG DRIVER ASSARSSONS BIL AB UTIFRÅN NÅGRA ENKLARE FUNDAMENT!

Vi tror att man kan vara bland dom bästa men samtidigt vara vänlig, bestämd och ödmjuk. Vi vill att Assarssons Bil ständigt ska bli bättre, inte luta sig tillbaka och slå av på takt och ambition bara för att vi har nått nya mål.

Jag startade Assarssons Bil Alltsedan dess har vi lyckats attrahera fler och fler kunder till vår verksamhet. Assarssons Bil har vuxit till Assarssons Bil AB början av 2014, Företaget har hjälpt ca 200 kunder som hittade sin bil med hjälp av Assarssons Bil varje år, men våra ambitioner stannar inte där! Assarssons Bil vill hjälpa ännu fler kunder att hitta en bil som tillfredsställer deras behov. Och jag vill att Assarssons Bil ska göra det enkelt för dig som kund att komma till oss och byta eller köpa en begagnad bil, Vi erbjuder ett brett utbud av nya begagnade bilar från många välkända biltillverkare. Bilarna har nästan alltid en god servicehistorik och oftast en tidigare ägare.

Våran ambition är att vi ska ha mer än 350 leveransklara bilar att erbjuda kunderna – varje år! Och vi ska kunna erbjuda ett inbytes pris på befintlig bil. Och vi kan förmedla en finansiering på den begagnade bilen. Allt för att du som kund ska kunna åka iväg från vår firman i en bil. För dig som känner att t ex en dragkrok är ett måste – ja då kan vi på ett enkelt sätt ombesörja ett eftermontage av en sådan!

Vi är otroligt stolt över det vi på Assarssons Bil AB har åstadkommit hittills, men vi är än mer förväntansfull över det och vi bestämt oss för att göra, nämligen att bli bäst på begagnade bilar! Både för dig som köper en bil och för dig som säljer en bil. Om du inte här och nu hittar den bil som du söker så kan vi göra det åt dig! Vi tar in denna information välkommen att maila oss på E-post: info@assarssonsbil.com eller på tel: 013-12 27 71 vi får in en bil som vi tror kan matcha dina önskemål.

VÅRT MÅL ÄR NÖJDA KUNDER


GRUNDARE ASSARSSONS BIL, ASSAR BAHRAMOV

    VARFÖR VÄLJA OSS?

  • Vi erbjuder ett brett utbud av nya begagnade bilar från många välkända biltillverkare. 
  • Vi är den enkla och trygga vägen i ditt bilköp.
  • Vi bygger långvariga relationer med våra kunder.
  • Vi ger alltid personlig bemötande och erbjuder bästa möjliga servisen till våra kunder.
  • Vi hjälper dig att hitta den mest förmånliga finansieringen för Dig eller Ditt företag.
  • Vi utför våra arbetsuppgifter professionellt inom utlovad tid och till rätt pris.
  • Vi erbjuder 12 månaders trygghetsgaranti via Autoconcept och Svensk Bilgaranti.
  • Alla har råd till en fin bil.

    VARMT VÄLKOMNA IN TILL OSS PÅ ASSARSSONS BIL!

En bilhandlare nära dig!

GARANTI

12 Månaders trygghetsgaranti via Autoconcept och Svenskbilgaranti. En garanti för ett trygg bilägande

Trygghet

Vi är den enkla och trygga vägen i ditt bilköp. Vi erbjuder våra kunder fria CARFAX rapporter på alla våra fordon i lager.

Lätt & Smidigt

Vi har ett samarbete med Eurotransport. De hämtar upp bilar i hela Sverige och kör dem till oss. Assarssons Bil transporterar bilen till er bostad eller arbetsplats.

Finansiering

Finansiering erbjuds i form av leasing eller avbetalning. För bästa möjliga finansieringsvilkor har vi smarbetsavtal med Santader, Nordea Finans och Ecster