Om oss

Välkommen till Assarssons Bil

OM ASSARSSONS BIL AB
Företaget ägs av Assar Bahramov som driver Assarssons Bil AB utifrån enklare fundament. Assar har mer än 10 års erfarenhet av branschen. Assarssons Bil ser till att du som kund gör bästa möjliga bilaffär.

Vi tror att man kan vara bland dom bästa men samtidigt vara vänlig, bestämd och ödmjuk. Vi vill att Assarssons Bil ständigt ska bli bättre, inte luta sig tillbaka och slå av på takten och ambitionen bara för att vi har nått nya mål.

Vi startade Assarssons Bil 2010. Allt sedan dess har vi lyckats attrahera fler och fler kunder till vår verksamhet. Assarssons Bil växte i rask takt ich blev Assarssons Bil AB början av 2014, Företaget har sedan dess hjälpt ca 250 kunder/år med nya bilar. Våra ambitioner stannar inte där,  Assarssons Bil vill hjälpa ännu fler kunder att hitta en bil som tillfredsställer deras behov.

Vi vill att Assarssons Bil ska göra det enkelt för dig som kund att komma till oss och byta eller köpa en begagnad bil. Vi erbjuder ett brett utbud av nya begagnade bilar från många välkända biltillverkare. Oavsett om du är ute efter en familjebil eller en premiumbil. Bilarna har nästan alltid en god servicehistorik och oftast bara en tidigare ägare.

Våran ambition är att vi ska ha mer än 350 leveransklara bilar att erbjuda kunderna – varje år! Och vi ska kunna erbjuda ett inbytespris på befintlig bil. Finansiering erbjuds i form av leasing eller avbetalning, för att garantera bästa möjliga finansieringsvillkor och för att du som kund ska kunna åka iväg från firman i en helt ny bil.

Vi är otroligt stolta över det vi på Assarssons Bil AB har åstadkommit hittills, men vi är än mer förväntansfull över det och vi bestämt oss för att göra, nämligen att bli bäst på begagnade bilar! Både för dig som köper en bil och för dig som säljer en bil.

Finansiering erbjuds i form av leasing eller avbetalning. För att garantera bästa möjliga finansieringsvillkor har vi samarbetsavtal med Santander Consumer Bank, Nordea Finans och Ecster.

Varmt välkomna in till oss på Assarssons Bil!
Vårt mål är nöjda kunder.
Grundare Assarssons Bil, Assar Bahramov
MED ÖVER 10 ÅRS ERFARENHET AV BRANSCHEN. ASSAR SER TILL ATT DU SOM KUND GÖR BÄSTA MÖJLIGA BILAFFÄR.
MER ÄN 4000 KUNDER
SOM HITTADE SIN BIL MED HJÄLP AV ASSARSSONS BIL
Föregående
Nästa

   

    VARFÖR VÄLJA OSS?

  • Att köpa en bil är en fråga om förtroende och måste vara kul, det är precis vad vi erbjuder dig.
  • Vi erbjuder ett brett utbud av nya begagnade bilar från många välkända biltillverkare. 
  • Vi bygger långvariga relationer med våra kunder.
  • Vi ger alltid personlig bemötande och erbjuder bästa möjliga servicen till våra kunder.
  • Vi hjälper dig att hitta den mest förmånliga finansieringen för Dig eller Ditt företag.
  • Vi erbjuder 12 månaders trygghetsgaranti via Autoconcept och Svensk Bilgaranti.
  • Vi är den enkla och trygga vägen i ditt bilköp.
  • Tillsammans med Trygg-Hansa bjuder vi på TryggaMil försäkring i 14 dagar. Utöver detta bjuder vi på 20% under det första året.
  • Länsförsäkringar Prova-på-försäkring 1 månad helt utan kostnad.
  • Alla har råd till en fin bil.   
      VARMT VÄLKOMNA IN TILL OSS PÅ ASSARSSONS BIL!
 

 

Vi är den enkla och trygga vägen i ditt bilköp.

GARANTI

12 Månaders trygghetsgaranti via Autoconcept och Svenskbilgaranti. En garanti för ett trygg bilägande.

Trygghet

Vi är den enkla och trygga vägen i ditt bilköp. Vi erbjuder våra kunder fria CARFAX rapporter på alla våra fordon i lager.

Lätt & Smidigt

Distansköp Assarssons Bil levererar bilen till er bostad eller arbetsplats inom. Betalning vid överlåtelse. Vi tar gärna din inbytesbil med oss tillbaka,

Finansiering

Finansiering erbjuds i form av leasing eller avbetalning. För bästa möjliga finansieringsvillkor har vi samarbetsavtal med Santander Nordea Finans